PDH zaakvoerder
Zaakvoerder

Philip De Hollogne

De Hasselaar was tussen 2000 en 2015 nieuwsanchor en eindredacteur bij TV Limburg en was voorheen actief bij Radio 1, Radio 2 en Het Nieuwsblad. Hij was de eerste Belgische videojournalist op de Olympische spelen in Beijing. Na zijn journalistieke loopbaan was hij ondermeer zaakvoerder, consultant in het voetbal,  adviseur in het Europese Parlement en woordvoerder bij de Vlaamse regering.  Philip De Hollogne schreef ook ondermeer de biografie van Thomas Buffel en levert regelmatig opiniestukken voor de media.

Ruben team
Online consultant

Ruben America

Communicatie is ook meten en analyseren. Ruben zelf houdt van cijfers, van precisie en detail. Onze online/SEO-strateeg is altijd bij de les. Ruben is didactisch erg sterk en weet alles over Mailings, data-analyse, SEO en het bouwen van websites. Een opleiding Excel, Google Analytics nodig? Contacteer ons info@consulting.be of ruben@pdhconsulting.be

Marise Paesen PDH consulting
Project consultant

Charlotte Lafosse

“Ik ben Charlotte, 23 jaar en ik ben gek op marketing. Het bouwen van connecties en het verkennen van nieuwe mogelijkheden zijn mijn drijfveren. Ik ben leergierig, hou van netwerken en gedij goed in sociale settings; ik ben echt een mens-mens.

Creativiteit gecombineerd met marketing is mijn sweet spot. Ik help bedrijven groeien door creatieve ideeën te vertalen naar effectieve strategieën. De variatie in marketing is voor mij een constante bron van uitdaging en energie.

Naast mijn werk ben ik een enthousiaste reiziger die gelooft in het ontdekken van nieuwe culturen en avonturen. Het zien van resultaten in mijn werk en het ervaren van nieuwe dingen in het leven zijn waar ik mijn voldoening uithaal.”

Sam profielfoto web
Video consultant

Sam Majer

Sam Majer is al twintig jaar een erg ervaren TV-monteur. Beeldverhalen editten en drone-video’s is zijn passie. Sam is daarnaast een muziekliefhebber en is een allesweter. Dus ook de beeldverhalen krijgen een juiste tone of voice!

Vanzeir Gert
Graphic consultant

Gert Vanzeir

Gert is onze graphic designer met heel wat kilometers op zijn teller. Snelheid is een van zijn troeven. Een zonnetje in huis, zin voor initiatief, creatief, proactief, flexibel, leergierig … Kortom verrassend!