De Soccer Improved Cup is een minivoetbaltornooi 5 vs 5 met 32 ploegen om de beste voetbaltalenten te tonen. Daarnaast is het voor iedereen toegankelijk om te komen supporteren, met een drankje en muziek onder begeleiding van een LIVE DJ.

Ideaal om de zomer af te trappen! “Ons doel is om de Soccer Improved Cup een van de grootste 5v5 tornooien van omstreken te maken. Enerzijds de sportieve wedstrijdjes voor de enthousiaste voetballer en anderzijds de leuke randanimatie, sfeer en cocktailbar voor de trouwe supporter”, aldus organisatoren Devon Maes, Matthiece Nelissen en Jelle Jadoulle.

Soccer Improved bestaat een kleine 2 jaar en heeft reeds 265.000 volgers op Instagram. Het is een sportmedisch team, gespecialiseerd in sport-specifieke revalidatie, performance training, revalidatie en geïndividualiseerde trainingsschema’s.

Onder meer de profvoetballers Burak Yilmaz, Dame N’Doye, Issa Kaboré, Pol Garcia, Mickael Tirpan en Stephen Odey maakten gebruik van de diensten van de Limburgers Devon Maes, Matthiece Nelissen en Jelle Jadoulle.